dijous, 6 d’agost del 2015

COM ORGANITZAR UN TALLER DE DOBLATGE. CONDICIONS TÈCNIQUES

Bon dia, amigues i amics del doblatge.

Ja sabeu que és possible d'organitzar Tallers de Doblatge per a qualsevol tipus de públic, quasi a qualsevol espai, qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora del dia.

Però, bàsicament, el que ens caldrà són unes condicions tècniques concretes indispensables.Ens cal una sala (aula, sala d'actes, sala multiusos, etc.) amb capacitat per a unes 30 persones (o més, depenent del tipus de Tallers que vullguem muntar), amb els següents requeriments tècnics:


- pantalla (o paret blanca)


- projector


- equip de so (poden ser suficients uns altaveus d'ordinador)


- peu de micròfon per parlar drets (si en teniu; si no, ja el portem nosaltres)


- taula auxiliar per a un ordinador…

…i per als guions- i cadires per a les persones participants.


Ens cal també que la sala dispose d'un corredor central o lateral per encabir simultàniament totes les persones participants.

Així mateix, està bé disposar de llum indirecta per poder llegir i veure bé la pantalla al mateix temps.

Recordeu que els Tallers de Doblatge estan adreçats a públics de totes les edats, i que la seua durada és flexible: des dels 55 minuts (que és el que sol durar una classe a secundària), fins a les dues o tres hores, segons els llocs.

Fins i tot, i per a les personetes més menudes (infantil des dels 2-3 anys, fins als 5-6 anys), hi ha sessions de mitja hora, o bé de tres quarts d'hora, per al primer cicle de primària.

Hi ha també la possibilitat d'organitzar Tallers o Cursos de Doblatge més extensos: de 10, 20, 30, 50 hores…, en funció de les necessitats de les persones participants o de qui els organitza.


En teniu informació periòdica també als comptes de Facebook (https://www.facebook.com/pages/Tallers-de-Doblatge/346905375349961),


Salut i gràcies per la vostra atenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada